Gratis OfferteWij zorgen er persoonlijk voor dat uw verhuis zorgeloos verloopt. Bel ons voor meer informatie of vraag uw gratis offerte aan!

 Tel: 03-298.48.22 / GSM: 0499-70.17.56
 

Enkele impressies van onze diensten

Verhuizingen

Een verhuis zonder zorgen!

Verhuizingen

Bij Dirk Verhuizingen kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor kleine en grote verhuizingen in binnen- en buitenland, van kelderverdieping tot flatgebouw.

Lees meer

Opslag & Vervoer

Speciaal vervoer & opslag

Vervoer & opslag

Dirk Verhuizingen beschikt over een beveiligde, vochtvrije en verwarmde magazijnruimte waar uw gehele inboedel kan worden opgeslagen tot u volledig verhuisd bent.

Opkuis & Handyman

Bewoonbaar maken van uw woning!

Opkuis & Handyman

Dirk Verhuizingen staat ook na de verhuis voor u klaar! Zo zorgen wij voor de opkuis van uw woning en maken wij uw leegstaand pand volledig schoon.

 

Over dirk verhuizingen

Dirk Verhuizingen is al sinds 1972 professioneel bezig met het verhuizen van goederen voor particulieren en bedrijven. Deze jarenlange ervaring wenden wij graag aan om aan al uw wensen te kunnen voldoen.
Bovendien werken wij samen met gerenommeerde bedrijven, waardoor wij u kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen verzekeren. Kortom, wij zorgen er persoonlijk voor dat uw verhuis zorgeloos verloopt.

Bel ons voor meer informatie of vraag uw gratis offerte aan!

>> Dirk Verhuizingen hoopt u snel te mogen verder helpen en wenst u alvast veel geluk in uw nieuwe woonst.